Fysiotherapie Socrates

In goede handen!

Welkom bij Fysiotherapie Socrates! 


Bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend! 


Wij helpen u daarom graag verder bij klachten door blessures, ziekte, ouderdom of een chronische aandoening maar ook voor (sport)advies en begeleiding. Onze behandelmethoden zijn erop gericht om uw lichamelijke functioneren te herstellen, te onderhouden of te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van uw leven.

U kunt bij ons in de praktijk terecht voor:

Fysiotherapie

Manuele therapie 

Gezondheid en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mensen die voldoende bewegen zijn minder vaak ziek, hebben minder last van psychische klachten, blijven makkelijker op een gezond gewicht en hebben minder kans op hart-en vaatziektes,diabetes en verschillende  (Lees verder)

De manuele therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding fysiotherapie een opleiding voor manueel therapeut heeft gevolgd. Door het samenvoegen van wetenschap en ervaring uit de praktijk heeft de manuele therapie een grote stap voorwaarts gemaakt. De Master Manueel Therapeut (MMT) (Lees verder)


Handtherapie 


Manuele therapie bij kinderen (voorheen KISS)

De hand is ons belangrijkste werktuig en ook een heel belangrijk zintuig.De hand functioneert door een ingenieus en uiterst precies samenspel van weefsels en structuren en is in staat zeer veel verschillende opdrachten van onze hersenen (Lees verder)

Behandeling van een zuigeling met manuele therapie kan de aangewezen behandelmethode zijn indien er een functiestoornis in de nekwervelkolom van de zuigeling aanwezig is. De aanwezigheid van een dergelijke functiestoornis wordt vermoed, indien de (Lees verder)


Medische fitness

Dry Needling

Vanaf 1 september 2021 geven wij in de praktijk GEEN medische fitness meer. Het bewegen, sporten, trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut, met als doel de gezondheid te herstellen. Dat kan betrekking hebben op de algehele fysieke conditie (Lees verder)

De behandelaar is een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in de Dry Needling techniek. Door een gesprek en onderzoek van de (pijnlijke) spieren zal deze zoeken naar de bovengenoemde Trigger-points die (Lees verder)


Kinesiotaping

Oefengroep Diabetes Mellitus 2

Velen zullen op televisie ongetwijfeld sporters hebben gezien met veelkleurige tape op uiteenlopende plekken op hun lichaam. Tape die zelfs gedurende de beoefening van de sport, ook in het water, gewoon blijft zitten. (Lees verder) Bent u op zoek naar een andere specialisatie? Belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag verder.


 

 

 

 

Onze openingstijden

maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
gesloten
donderdag
gesloten
vrijdag
gesloten
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

Kaart
Opbellen
E-mail